Low Temperature Vitrosa, tretji streljanje

Low Temperature Vitrosa, tretji streljanje
Podrobnosti izdelka

VsemTrosa JM -305

moč očesa 80-325

Izvirnik: zibo keramični industriji coni, Kitajska

Min Qty:2000KGS

Paket: 25 KG/vreča z notranje pregleden vrečko za zagotavljanje kakovosti.

Glazuro frita vitrosa v prahu, super pregledni, niso strupene, za jedilni pribor COE 160-260, streljanje temperature 850-950 stopinj.

Svinca.


Uporaba:

2018 vitrosa.jpg

Za izdelavo pasu line, mejne črte, motiv freso, Listello, bi lahko odpustil okras ploščice, keramične umetniška dela, v dvojno in tretje streljanje, skupaj z tekočino zlato in prilepite.

Visoko pregleden in dobro pregleden učinek v stanju nizke temperature.


Kot keramične glazure frita vitrosa proizvajalec v Kitajskem keramične industrije, imamo prednost dobro in stabilno kakovostjo in primerno ceno, strokovno znanje, ki vam pomaga izboljšati kakovost in razširiti trg. mi bo zelo cenim, če lahko naredimo nekaj sodelovanje z majhen poskus, da na začetku.


Kot eden od največjih vitrosa proizvajalci in izvozniki v mestu zibo, naši izdelki izvažajo veliko držav, kot so Pakistan, Indoneziji, Vietnamu, Bližnji vzhod.

Dobrodošli, da nas obiščete!


Jinming glazuro je eden od vodilnih pregleden Vetrosa proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene nizke temperature vitrosa, tretji streljanje in tudi Dobrodošli Preverite ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.
Povpraševanje