Nizke Temperature pregleden Vetrosa

Nizke Temperature pregleden Vetrosa
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden od vodilnih proizvajalcev pregleden vetrosa nizke temperature in dobaviteljev iz Kitajske, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene mejne črte vetrosa, tretje streljanje vetrosa za polirane ploščice 300 * 300, suger glazuro, keramični oslabili agent, visoka preglednost vetrosa in tudi Dobrodošli preveriti ceno , cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.


Vetrosa JM-08

Mreže: 50-100 mesh ali 90-325 očesa je tako na voljo

Izvirnik: zibo boshan jinming industrija coni, Kitajska

Min Qty:1000KGS

Paket: 25 KG/vrečko z notranjo transaprent PP vrečko preprečiti vlage ali vode.

Predajo in skladiščenje: shranjeni na hladnem in prezračevanem mestu.

Sestava: SiO2 62,6 % Al2O3 3,6 % K2O 5,2 %

Na2O 1,2 % CaO 15,6 % MgO 1,87 % ZnO 2,1 %

Primeren za pasu line, mejne črte, motiv freso, Listello, okras ploščice, keramične umetniška dela, v dvojno in tretje streljanje, bi lahko odpustil skupaj s tekočino zlato in prilepite.

Visoko pregleden in nizko streljanje temperature segajo narediti dober videz v nizko temperaturo peči.

Smo dobro slave vetrosa proizvajalec v Kitajskem keramične industrije, imamo prednost dobro in stabilno kakovostjo in primerno ceno, strokovno znanje, da vam pomaga izboljšati kakovost in razširiti trg, tako da mi bo zelo uvaževati to če lahko naredimo nekaj sodelovanje z majhen poskus, da na začetku.

Kot eden od največjih vetrosa proizvajalci in izvozniki v mestu zibo, naši izdelki izvažajo veliko držav, kot so Pakistan, Indoneziji, Vietnamu, Bližnji vzhod.

Dobrodošli, da nas obiščete!


Povpraševanje