Polirani pesek Vetrosa

Polirani pesek Vetrosa
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden od vodilnih proizvajalcev polirani pesek Vetrosa in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli v nakup nizka cena poliran pesek Vetrosa in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Vetrosa JM-2159

Izvirnik: zibo, Kitajska

Min Qty:5 ton

Paket: 25 KG / vreča.

Shranjevanje: Hraniti pri suhem okolju.

Ta vetrosa lahko v uporabi v proizvodnji listello in polirane ploščice, microcrystal ploščice, kristalno poliranje

ploščice, keramične meje.

Široka temperatura strelišče poliranje vetrosa, tako polirane vetrosa ploščice so dober videz, uporablja predvsem za 300 * 300 polirane ploščice v dvojno streljanje je njegova največja značilnost.

Smo postavili valja peči ki simulira tovarne keramičnih ploščic proizvodni pogoji test naše vetrosa na ploščice in kupiti belino detektor, detektor sijajni in toplotne razteznosti detektor preizkusiti njegovo preglednost, sijajni in Sveta Evrope, izdelek shranite v skladišče po primerjavi testu. Brez pridržka izdelka ne omogočajo prevoz iz naše tovarne. Poskušamo naše najboljše zagotoviti stabilen naš izdelek.

Smo podjetje glazuro prepričanje v mestu zibo in da vetrosa enostaven za uporabo za kupca je naša osnovna dolžnost.

To je naše vroče prodaje vetrosa z veliko let izkušenj in razumno ceno. Če imate kakršno koli vprašanje o, poliranje vetrosa, pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate.


Povpraševanje