Sistem zagotavljanja kakovosti v JINMING barvne GLAZURE tovarne

To je kako proizvajajo jinming družba za nadzor kakovosti keramičnih frita iz surovega materil za keramične frita in v zadnji kakovosti ponovno preveriti, celotno sistemov za zagotovitev keramični frita stabilen za kupca.


1. narediti varen nakup kakovost materiala stabilna

Tehnik bo analizirala kemičnih elementov z Multielement hitro analizator za vsako serijo surovin. Vzorec materialov bi spali pod 1400℃ temperatura po igranje pito. Gradiva bi odobri rabiti čas rezultat preskusa je qualitied z standardnih materialov.

2. smo vedno znova preskusiti vsako serijo keramični frita formulo in nad spet v naši lab.it bi bilo organizirano elektronski betonarne v delavnici pred keramični frita formula prelaz skušnja. vse vrste materialov je mixted dobro porazdeljenih in stopi pod 1500℃-1600℃ temperaturo in vlije voda do finsh izdelek.

3. smo postavili valja peči, ki simulirajo tovarne keramičnih ploščic proizvodni pogoji test naše frit na ploščici in kupiti detektor belino, sijajni detektor in toplotne razteznosti detektor preizkusiti osebe frita belino, sijajni in Sveta Evrope, shrambi izdelek v skladišču po pregleda usposobljeni. Brez pridržka izdelka ne omogočajo prevoz iz naše tovarne. Poskušamo naše najboljše zagotoviti stabilen naš izdelek. Naše načelo je rešiti problem s sebe in udobje za naše stranke.


Iskreno Vabimo vas, da obiščete našo jinming barve glazure tovarno v mestu Zibo, Kitajska.