Iščejo strateškega partnerstva iz čezmorskih držav

JINMING GLAZURO je proizvajalec keramičnih frita v mestu zibo, Kitajska, ki je posvečen v raziskavah in razvoju napredne keramične frita in bi rad delil sadje z našimi partnerji po vsem svetu.

Mi smo ne samo zagotavljanje kakovosti keramičnih frita vendar tudi iščejo strateškega partnerstva iz čezmorskih držav. Letih prakse v množično proizvodnjo in upravljanje nam omogočajo, da imajo dovolj izkušenj, s katerimi smo zavežejo, da bodo naše partnerjev v tujini posodobitev izdelkov na tem področju. Na osnovi lokalnih virov, trgu potencialne in finančno stanje, pomagamo partnerje do konca preskusnem laboratoriju in majhne ali velike obsega proizvodov. Našo zavezanost k partnerjem sestavljen tudi posodobljena frita, planiranje proizvodnje, tehnično svetovanje, operater je usposabljanje, analize trga itd.

Kaj želimo zagotoviti, da partnerjem čezmorskih lahko uspešno konča lab test in proizvodnjo na spletu v kratkem času in hitro napredovati z zadovoljiv dobiček. Pričakujemo, da vizija sušiti na zraku-sušiti na zraku nam bo prinesla več poslovnih partnerjev na dolgi rok.

Dobrodošli v stik z nami!