Sitotisk neposredno v kozarec glazuro uporabo tehnologije

Steklo tiskarskih barv

Sitotisk na steklo, graviranje in tiskanje sitotisk s splošno enako. Steklo funkcije tiskanja v tiskarskih barv. Steklo tiskarskih barv je sestavljen iz treh delov:

(1) enostavno taljenje stekla materiala. Črnilo, ki se uporablja za izdelavo stekla steklo je običajno iz kremena, sestavljena iz treh borov oksid, svinca oksida in aluminijevega oksida.

(2) stekla barve. Steklo tiskanje imobilizacijo sindrom mora biti skozi visoko vročino se sintranje barve na steklo, zato ne pigment črnila z organskih pigmentov, lahko uporabite anorganske kovinskih oksidov. Enkrat skozi visoko vročino sintranje, vključevanje teh kovinskih oksidov in steklo, steklo je na barvo. Pogosto uporabljene anorganskih pigmentov za steklo tiskarskih barv, so naslednji:

Kadmijev sulfid rdeče; rumena svinca kromata, kadmijev sulfid, soli urana;

Kromova oksida zeleno; modro aluminijasto vaja;

Rjavi železov oksid, kalcijev oksid in kaolin, bela.

Black Iridium oksida, manganovega oksida mešanice;

Barvna odstopanja so neskončne na zaslonu, prehod za prikaz paleto različnih odtenkih in vrednosti različnih svetlosti, pogosto več barve prilagoditve.

Fusible steklo z barvo stekla za mešanje in mletje v fin prah se lahko uporabijo kot črnilo, ki se imenuje tudi prašek steklo glazuro prašek.

(3) laka. Lak je steklo s črnilom veziva. Sestoji iz terpineol, terpentina, dodajanje ustrezno Alkidne smole distribucije. Tiskarske barve nafte in imajo določeno stopnjo mobilnosti, glazuro prahu lahko širjenje zelo dobro, je dobro tiskanje, na sintranje v steklo, preden glazuro taljenje, uplinjanje, pekoč občutek čiste, ne škoduje nastanek glazuro.