Zastekljena polirani

1. glazuro oblikovanje nerazumno učinke za preprečevanje obraščanja organizmov

Prilagodite če glazuro ni primerna, in veliko površino ne prestane obraščanju pojavov. V proizvodnem procesu, lahko poskusite različne glazure glazuro iz družbe, ugotoviti razloge za prilagoditev.

2. poliranje blokov in vodja pritisk in globino polirani glazuro ploščice učinek poliranja preprečevanje obraščanja organizmov

Polirani glazuro ploščice v poliranje proces, če nepravilno blokov ali glavo pritisk je prevelik, pretirano brušenje globino in drugih dejavnikov povzroči delovanje za preprečevanje obraščanja organizmov telo. Zato v postopku poliranja, mlin v zgodnji dogovor ne sme biti preveč grobo zavedati in brušenje tlaka ne pričakujte preveč, drugače to hoteti vzrok kot edge brušenje globoko telo, s čimer se zmanjša njegovo sposobnost, da se obarva.

3. polirani glazuro ploščice preprečevanje obraščanja organizmov agent učinki o ustreznosti učinkovitosti zeleno telo

Kamen in ploščice, svoje površine mora prevlečeno s plastjo agenta za preprečevanje obraščanja organizmov, da bi izboljšala svojo sposobnost površine preprečevanje obraščanja organizmov, kakovost se spreminja zaradi različnih proti obraščanju, antibakterijski sposobnosti razlikujejo. Ker če je zastopnik za preprečevanje obraščanja organizmov, morate izbrati različne lastnosti skladno s končno uporabo proizvodov za preprečevanje obraščanja. Trenutno na trgu, je najbolj pogosto uporablja ekološko silikonsko mazilo za preprečevanje obraščanja organizmov olje, je uporaba sintetičnih polimerov trdne membranske obdaja učinkovito odpiranje lukenj, z uporabo učinkovitih načinov za zmanjšanje površinske napetosti, da preprečujejo onesnaževalcev pore, tako da se doseže namen preprečevanja onesnaževanja. Poleg tega v procesu poliranje, za nadzor zelo dobro sijaja in telo površinske temperature sušenja in preprečevanje obraščanja organizmov agent napolnjena, drugače bo zmanjšala telesa antibakterijskih lastnosti.