Kristalno jasno frita funkcijo

Porcelan, proizvedene v kristalno čisto frita služi narediti topnih snovi ni preneha obstajati, tako strupene surovin brez strupenih, razpad glazuro, oksidacije, zmanjšujejo proti, kot tok upad sintranje temperatura porcelana, porcelan in hitro streljanje pri nizki temperaturi, prenos glazuro kakovosti, mobilizacijo funkcija blaga.

Crystal metodo čiščenja

1. metoda hladno vodo potapljanjem: uporabite majhno skledo ali skodelico, boste biti obrambni v soli v skledo, kraj Crystal potopimo v vodo za približno 30 minut, potem mala Krtača, Crystal je nežno in nazaj, maha v vodo za nekaj časa, ven, da se posuši z papirnate brisače.

2. temeljito čiščenje: uporabite majhno skledo ali skodelico Liangzhuang obrambni po sol taline v toplo vodo, namakate 24 na 10 gramov na uro. Končno, suha z mehko, gladko. Royal obdržati soli pranje, glede na zelo, zelo velik vpliv Crystal delov ljudi, ljudi, je pokazala. Vendar ne vpliva na naravni del.

3. hitro čiščenje: pridobitev obrambni soli, pokopati čiščenje kristalov. Sajenje potrebuje 24 ur v času, in je kriv, je če je ljudi v obrambni kristalno sol bo človeški del predstave.

Torej če je človeški obrambni za kristali soli ni mogoče obdelati. Nad 3 načine je relativno preprost ohranjanje metode.