Razprava o klinkerja kontrolo kakovosti

Najbolj hiter, učinkovit način za test, je iz fritted glazuro frita, obleči v ploščice vzorcev, poskusi v valj, predpisane po sistem pereč, pereč preverite vzorce glazure, gloss, preglednost motno, mat ali svile učinkov.

Njihov način delovanja je, da 100g frita, ko iz fritted glazuro (manipulirati glazuro natančnosti, tehnični parametri, kot so gostota, viskoznost glazuro) zasteklitev vzorcev, ploščice, ostanejo v gostota in kakovost glazuro pod isti predpostavki, ki test trak. Poskusil v okviru istega sistema sintranje izstreljevanje glaziranih ploščic, streljanje opravil inšpekcijski pregled.

Lastnost frita glazuro: glazuro frita položaj uvedel del surovin v glazuro. Kdaj si pripravite glazuro, če je potrebno, nekaj vodotopnih sestavin, kot so Salitra, boraks itd, mora sprejeti svoje stopnje in kremena ali drugih silikatnih materialov pod nekaterih tiho razumevanje, in mešanica, iz frita, dike v vodi topnih snovi v proizvodnji zastekljena stopljenim v vodi. Kot so barvanje na frit taljenja vnaprej, pigment distribucije je več gline v glazuro mešan glazuro iz fino zemljo briljantno je suspenzija stabilna in oprijem telesa.