Poln polirana Glaze8106

Poln polirana Glaze8106
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden od vodilnih poln polirana glaze8106 proizvajalcev in dobaviteljev iz Kitajske, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene poln polirana glaze8106 in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Poln polirana glazuro JM-8106

Mesto izvirnik: Zibo mesta, Shandong province, Kitajska

Barva: pregleden zrnc

Uporaba: za stenske ploščice dvojno streljanje, primerna za silk-screen tiskanje ali inkjet tiskanje slog razkazati popoln barvni uèinek.

Streljanje temperature: 1000-1150℃

C.O.E: 175 (× 10-7 / ° C)

Pakiranje podrobnosti: neto 50kgs/vrečko ali tono vrečke

Načinom dostave: po morju, vzorci lahko pošljejo po express.

Je z postopkom, kot sledi:

Telo engobe→glaze→printing glaze→polish glaze→firing → poliranje ploščice marmorja, kot in ogledalo kot ploščice, je zelo gladka in sijajna.

Poln polirana glazuro je antibakterijsko, da ploščice, gladka in čista, je malo luknjico na njej. Tudi tiskanje barva ima popoln outlook.

Širok razpon temperature in visoko širitev koeficient in tališča je višja, vseh teh značilno da za keramične ploščice visoko svetlost in visoka preglednost, super stanovanje.

Zakaj izbrati JinMing poln polirana glazuro?

1. brezplačnih vzorcev bi izrazili za test.

2. najboljša tehnična služba: naše strokovno inženir lahko izpolnjuje tehnične službe brezplačno pri naših uporabnikov, izboljšanje kakovosti proizvoda, zmanjšanje na

proizvodnih stroškov in ohranitev proizvodnje stabilen.

3. strokovno prodajno ekipo, ponuja prilagojene in predano srce zagotavljanja storitev enem, vzorca, izd dostave dokumenta pripravi in carinski jasno v skladu kupca podatkov izvidu v smislu.

4. trgu leadship, inovativnostjo, zanesljivo upravljanje sistemov.


Povpraševanje