Cirkon tiskanje motno glazuro za stenske ploščice

Cirkon tiskanje motno glazuro za stenske ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni Cirkon motno tiskanje glazuro za stenske ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene colorobbia keramični frita, gemstone glinice žogo, keramična črnila, steklo keramični frita, steklena frita in tudi Dobrodošli preveriti ceno , cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Tiskanje motno glazuro

Streljanje obseg: 1050-1130 ° C

Kot strokovnjak za keramične glazure in izvoznik področju stenske ploščice, uporabite naše JM-6168, bo treba glossier in odlično svetlost in odlično barvne, ki prikazuje uporabo za visoko vrh inkjet notranje stene ploščice za enojni in dvojni hitro streljanje stenske ploščice, in bolje monotonost površine v 48T ali 32 T zaslon.

Predlog za uporabo:

1. pls uporabite primeren tiskalni medij v sitotisk tiskanje ali tiskanje valja.

2. metode uporabe: srednje posušene matter(glaze power+pigment of printing):printing = 1:1.5. Mora biti popolnoma mešani in preseje s 350 očes pred uporabo.


Motno glazuro tiskanje so pooblastila 325mesh in pakirana 25kg na papirnato vrečko.

Proizvajajo po naročilu, 5 dni za dostavo proizvodnje, količina min je 5 t.

Ta navodila tiskanje motno glazuro je samo za vaše reference, si lahko finda bolje odstotek razmerja glede vaše stanje temperaturo peči, vzorec se lahko zagotavlja za dokončno potrditev.

Če imate kakršne koli zahteve za tiskanje motno glazuro, pls vas prosimo, da nas obvestite.


Povpraševanje