Pregleden Frit za stenske ploščice

Pregleden Frit za stenske ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni pregleden frit za stenske ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene dvojno hitro streljanje pregleden frita, pregleden frita za keramične ploščice, ploščice samim vžigalnim pregleden frita za notranje stene, široko paleto streljanje temperature frita za stenske ploščice , super-ravno pregledno frito za stenske ploščice in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Pregleden frita JM802

Kraj izvirnik: zibo city, Kitajska

Videz: pregleden zrnc

Uporaba: za stenske ploščice samim vžigalnim in dvojno streljanje, primerna za tiskanje silk-screen in inkjet tiskanje uporabo.

Blagovna znamka ime: JINMING GLAZURO

Pregleden frita, mehčanje temperatura: 780° C

Pregleden frita streljanje temperature: 1050-1120° C

C.O.E:180(×10-7/°C)

Certifikat: ISO9001 in SGS pristnosti, revidiranih dobavitelja.

Pakiranje podrobnosti: neto 50kgs/vreča, 25tons v eni 20GP posodi.

Dostava: V 10 dneh po deposite plačilo ali nepreklicno LC.


Razumno temperatura mehčanja točke in številnih streljanje temperature bi bilo primerno za eno hitro streljanje in dvojno hitro streljanje stenske ploščice zelo dobro.

To je super-gladko prosojno frita, ki lahko tvorijo visok sijaj, precej gladko površino s visoka obrabna trdnost. Da ploščice, bolj gladka in čista.

Nizke temperature frita in je primerna za inkjet tiskanje, odlična predstavitev barve.

Večinoma uporablja za izdelavo velikosti 250*330(mm), 250*400(mm),300*450(mm),300*600(mm) keramični zastekljenih notranje stenske ploščice.


Kako pripraviti pregleden frita:

Smo test svoje čistosti in kakovosti, ko vse surovine pridejo v našo tovarno odločiti, če to lahko označimo standardom, keramični frit so anorganske spojine, ki potem, ko mešani so stopljeno 1460-1500 ° C v posebni peči frita taljenja za 24 ur, in kasneje raztaljene magme ohladitev v vodi hitro proizvodnjo kristali, ki po oblikovanju preglednih frita služijo za uporabo keramičnih ploščic. Kasneje, bo voda quencing keramični frita vzeti iz vode, da test kakovosti in pakirati.


Prednosti izdelka:

1. konkurenčne cene zaradi naše nizki proizvodni stroški za transaparent frita.

2. vseh surovin, kot so kalijev Glinenec, cinkov oksid, cirkonijev silikat bo treba pregledati pod certificirano QC sistem, tako naše vrhunske kakovosti keramičnih frita vedno stabilno.

3. strokovno ekipo zagotavlja tehnične storitve prodaje in inženirji so na voljo služba strankam čezmorskih.

4. brezplačne vzorce pošljejo za kakovost Ocene in trženje dejavnosti, ali da je pol-proizvodnja za naslednji korak.Upamo, da win-win odnos z vami za dolgo pogoji. Če imate kakršno koli vprašanje o pregledno frita, pls vas prosimo, da nas obvestite.


Povpraševanje