Pregleden Frit za talne ploščice

Pregleden Frit za talne ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni pregleden frit za talne ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene eno hitro streljanje pregleden frita, SFF wair odpornost pregleden frita, SFF pregleden frita za talne ploščice, super-svetel pregleden frita za talne ploščice , široko paleto streljanje temperature frita za talne ploščice in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Transparnet frita JM811

Kraj izvirnik: zibo city, Kitajska

Videz: pregleden zrnc ali malo svetlo zelene

Funkcija: eno streljanje in dvojno streljanje za talne ploščice, primerna za tiskanje valja, svila-sitotisk ali inkjet tiskanje uporabo.

Blagovne znamke: JINMING KERAMIČNE GLAZURE

Mehčanje temperatura: 825° C

Streljanje temperature: 1120-1200° C

Širitev koeficient: 190(×10-7/°C)

Paket: Neto 50kgs/vrečko ali Jumbo vreče, vrečke oznake lahko oblikoval kupca.

Loading pristanišče: pristanišče Qingdao, Kitajska

JM811 je primerna za talne ploščice z eno hitro streljanje in dvojno hitro streljanje pogoj.

Pregleden frita, visoke temperature z visoko sijajni, visoko odporne na obrabo, manj luknjico in prikazujejo popoln barvo.

Širok razpon temperature z Longli blagovne znamke cinkovega oksida 6,2 % in so visoko prožnost za uporabo keramičnih ploščic.

Večinoma uporablja za izdelavo velikosti 500*500(mm), 600*600(mm),800*800(mm) glazirane talne keramične ploščice.

Prednosti:

1. kot proizvajalec keramičnih frita, imamo tri velike stroj, ki lahko vključujejo različne surovine in vsak stroj je neodvisen za eno serijo kodo, tako v keramični frit bo bolj čista.

Regarde vsak model pregleden frita, običajno proizvajamo bo več kot 1000 ton na čas, proizvajajo proces je stalno tako kakovost je zelo stabilen.

2. imamo velik in čisto skladišče, zato lahko zagotavljamo primerno shranjevanje in pravočasna.

3. strokovno ekipo zagotavlja tehnične storitve prodaje in inženirji so na voljo služba strankam čezmorskih.

Kot strokovno kakovost keramičnih frita proizvajalec in dobavitelj na Kitajskem, JinMing ponuja široko paleto izdelkov, vključno s pregledno frita, motno frita, pol-neprozoren frita, titanov frita, poln polirana glazuro, vetrosa in lesk ect.

Želimo izboljšati površina talne ploščice zadobiti: več bolj bel, bolj glossier, bolj trpežne in upamo, keramičnih ploščic, postane tudi vroče prodajo izdelkov.


Povpraševanje