Visoko COE Titanium Frit

Visoko COE Titanium Frit
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden od vodilnih visoko coe titana frita proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizka cena visoko visoki širitev koeficient titana frita, titanov engobe frita, titanov glazuro frita, visoko coe engobe glazuro, nizka temperatura in visoka coe titana frita in tudi Dobrodošli preveriti ceno , cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Titan frita JM309

Barva: rumena pregleden delcev
Visoko COE:300(×10-7/ °C)
Paleto streljanje temperature: 1050-1130° C
Vsebina: 8,5 % titanovega dioksida (TiO2)
Funkcija: visoko odlično prilagodljivost, nizke temperature in visoko COE titana frita

Uporaba: Uporabljajo za vodo neprepustna engobe frita glazure hitro streljanje stenskih in talnih ploščic.

Opis: To je neprozorna in lahko poveča belino engobe glazuro, zmanjšanje je engobe glazure temperature, preprečuje keramičnih ploščic iz vode, lahko tudi z drugih titana motno frita zadobiti najboljši učinek glede temperature žganja.

Zakaj izbrati nas:

1. uporabljamo 8,5 % visoko kakovostnih titana frita zagotoviti belino in vodoodporno sposobnost.
2. bomo proizvodnjo razsutem stanju količino (približno 1000-1500 ton) po šifri na čas in proces peči je neprekinjeno. Ni obrazec sprememb tako titana frita bo vrh stabilne in visoke kakovosti.
3. razumno ceno, strokovnega znanja, da bi našli najboljše rešitve za spremembo in izboljšanje keramični engobe reagirajo pogoj.


Titan frita je keramični surovinska sestava, vključno z titanovega dioksida, ki je bilo taljenega v zaporednih fiksiranje peči, izklopila tvoriti kozarec in kristalni. Namen tega pre-fuzije je nuditi vse strupene sestavine netopne tolikšne jih združiti z kremena in druge dodane oksidov.
Titan Frit tvorijo pomemben del serije, ki se uporabljajo pri mešanju glazuro in keramične glazure za engobe frita.

Imamo stabilno standard o titana frita, tako kupec veseli delo z nami.

Povpraševanje