Semi-motno Frit za stenske ploščice

Semi-motno Frit za stenske ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni semi-motno frit za stenske ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene dvojno hitro streljanje pol bele frita, inkjet semi-motno frita, semi-motno frita za notranje stene ploščice, široko paleto streljanje temperature semi-motno frita za stenske ploščice , super-ravno semi-motno frito za steno, ploščice in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Vroče prodajo pol motno frita JM618

Mesto keramični industriji območja izvirnik: zibo, Kitajska
Videz: pregleden delcev
Blagovna znamka ime: JINMING GLAZURO
Mehčanje točke: 800° C
Streljanje točke: 1050-1130° C
Širitev koeficient: 180(×10-7/°C)
Pakiranje metoda: neto 50kgs/vrečko ali tono vrečke
Uvodni čas: V 10 dneh po prejeti pogodbo ali akreditiv.

Odlično svetlost in dobro belino, visoko monotonost, manj luknjico.

Primerna za eno hitro streljanje in dvojno hitro streljanje valja tiskanje, svilene sitotisk in inkjet tiskanje za notranje stene ploščic tile,300×450(mm) in 300×600(mm) ploščice je dobra.
Naše semi-motno frita lahko nadomestek motno frita, ki se uporabljajo v keramičnih ploščic, ampak cena je cenejše kot motno frita narediti keramičnih ploščic bolj konkurenčni na trgu.
Tudi naše semi-motno frit se lahko prilagodijo cirkonijev silikat poveča belino, bolj naravnost glazuro, izboljšati učinek tiskanje vzorec jasnosti.

Povpraševanje