Semi-motno Frit za talne ploščice

Semi-motno Frit za talne ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni semi-motno frit za talne ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene dvojno hitro streljanje semi-motno frita, digitalni semi-motno tiskanje frita za talne ploščice, super-ravno semi-motno frita za talne ploščice, široko paleto streljanje temperature semi-motno frita za talne ploščice , semi-motno frita za notranje talne ploščice in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Semi-motno frita JM617

Mesto keramični industriji območja izvirnik: zibo, Kitajska

Videz: pregleden delcev

Uporaba: za stenskih in talnih ploščic samim vžigalnim in dvojno streljanje, primerna za silk-screen tisk in tisk z brizgalnim tiskalnikom raba razkazati popoln barvni uèinek.

Keramični frita, mehčanje temperatura: 800° C

Keramični frita streljanje temperature: 1050-1130° C

Širitev koeficient: 180(×10-7/°C)

Pakiranje podrobnosti: neto 50kgs/vrečko ali tono vrečke

Dobavni rok: V 7 dneh po prejeti deposite ali akreditiv.

Odlično svetlost in dobro belino, visoko monotonost, manj luknjico. Primerna za eno hitro streljanje in dvojno hitro odpuščanja, svilo zaslon tiskanje in inkjet tiskanje za notranje stene ploščice in talne tile,300×450(mm) in 300×600(mm) ploščice je good。

To semi-motno frita so 5,5 % cirkonijev silikat, tako da lahko nadomestek motno frita, ki uporabljajo keramične ploščice in so dobro belo vizualni učinek. Tudi to so cenovne prednosti v primerjavi z motno frita.

Po zbiranju povratnih strank o pol motno frita, smo vedno pojdite na tovarne, neposredno, in skupaj iskati rešitve z njihovo tehniki. JinMing je stabilen standard o pol motno frita kakovosti, in stranke so zelo veseli, da delajo z nami.

JinMing tehniki lahko prilagodite vzorcev na čas, in zagotavljajo visoko kakovost, da je kupec pričakuje. Ena od prednosti je hitro in kvalitetno storitev, nudimo vse naše stranke.

Smo zanesljiv zanesljiv pol motno podjetje, skupaj z nami in lahko zmagaš prihodnost.

Povpraševanje