Cirkonijevega neprozorna Frit za stenske ploščice

Cirkonijevega neprozorna Frit za stenske ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni cirkonija motno frit za stenske ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene cirkonija bele frita za ploščice za notranje stene, digitalni motno tiskanje frita, za steno ploščice, inkjet cirkonijevega neprozorna frita za stenske ploščice , sff & dff bela frita, inkjet motno frita za stenske ploščice in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Motno frita JM668

Mesto keramični industriji območja izvirnik: zibo, Kitajska
Videz: pregleden zrnc ali malo belo
Uporaba: za stenske ploščice samim vžigalnim in dvojno streljanje, primerna za silk-screen tisk in tisk z brizgalnim tiskalnikom raba razkazati popoln barvni uèinek.
Blagovne znamke podjetja: JINMING GLAZURO
Motno frita, mehčanje temperatura: 800° C
Motno frita streljanje temperature: 1050-1130° C
C.O.E: 175(×10-7/°C)
Paket tip: 50kgs/vrečko


Super belo neprosojno frita, gladko Cirkon motno frita.
Prilagoditev širok razpon temperature in stabilne kakovosti.
Za naše motno frita, modrikasto belo in rumeno, belo je tako na voljo, barva vpliva na naše motno frita je zelo dobro za črnilo prinit ali sitotisk prinit.
Tudi lahko uporabite naše motno frita skupaj z naše semi-motno in pregleden frita za zmanjšanje stroškov, hkrati ta formula imajo tudi dobre rezultate.
Prednost:
1. stranka iz Indonezije, Pakistanu, vienam, Afrika, Kitajska lokalnih uporabljate naše izd, tako smo komunicirati z vseh strank vsak teden in obdržati naše izd, posodobljen v skladu kupca podatkov izvidu v smislu. To je razlog, da naše motno frita lahko leadin položaj med kitajski motno frita dobavitelja.
2. uporabljamo LONGLI blagovne znamke cinkovega oksida (99 % vsebin) in GLODSUN cirkonijev silikat za proizvodnjo keramičnih frita, tako dobro surovin lahko zagotovi popoln motno frita stabilen in širok razpon temperature.

3. imamo posebne peči za taljenje in proizvajajo motno frita tekom celega leta, le proizvajajo motno frita JM668, zato lahko zagotavljamo visoko kakovost in visoko stabilnost.


Sprejemamo tudi prilagojene izdelke, mi lahko pošljete vaš vzorec in smo analizirali z naše peči, potem naše inženir bo prilagodil podoben vzorec želite preizkusiti. Podobno frita lahko tudi Priporočamo vam potrditi, če je primerna za vaše peči.

Povpraševanje