Cirkonijevega neprozorna Frit za talne ploščice

Cirkonijevega neprozorna Frit za talne ploščice
Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden vodilni cirkonija motno frit za talne ploščice proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene digitalnih motno tiskanje frita za talne ploščice, cirkonij bele frita za tla ploščice, cirkonij motno frita za talne ploščice, sff & dff motno sijajni frita , inkjet motno frita za talne ploščice in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Motno frita JM669

Izvirnik: zibo jinming, Kitajska
Barva: pregleden zrnc
Uporaba: za talne ploščice samim vžigalnim in dvojno streljanje, primerna za silk-screen tisk in tisk z brizgalnim tiskalnikom raba razkazati popoln barvni uèinek.
Temperatura mehčanja točka: 800℃
Temperatura streljanje obseg: 1050-1130℃
Motno frita C.O.E: 175(×10-7/°C) Sveta Evrope
Pakiranje podrobnosti: 50kgs/vrečko za neto težo
Pretočni čas proizvodnje: 8-12 dni po plačilu akontacije.

Super belo neprosojno frita, gladko Cirkon motno frit.adapt širok razpon temperature in stabilne kakovosti.

Uporablja se za povečanje barva kaže na talne ploščice, da bi bilo bolj elegantno videz.

Surovine keramični motno frit sestavljajo cirkonijev silikat, cinkov oksid, kalijev Glinenec, kremen kremen, dolomit, titanov oksid, ect. Po začeli mešani, je dal v motno frita peč za postopek z visoko temperaturo 1550℃ 1600℃ in ohranjanje toplotne obdelave za 24 ur. Končal kitajski izdelek motno frit je pregleden granul steklo trdno.

1.Q:How lahko izvedeti več o obsegu vaše podjetje?

A: lahko izveste nekaj podatkov z naše spletne strani: www.jinmingglaze.

In če ste zanimivo z naše motno frita, dobrodošli, da obiščete našo družbo. To je približno dve uri vožnje od letališča Jinan. Če ste zaposleni, celovite zmogljivosti lahko preverjajo TüV Rheinland ali SGS podjetje.

2.Q:Are si proizvajalec, ki obiskujejo keramika Kitajska 2016?

A:yes, imamo naši stojnici B305 na keramične ploščice sejmu v mestu Guangzhou, od 27 do 30th,May,2016.We bo prikazal naš posodobljen motno frita nato. Upam, da lahko imamo Vizavi pogovor na naši stojnici.

3.Q:Can, ki ga imenuje tehniki pridejo v našo tovarno narediti test?

A:yes, imamo bogate izkušnje za storitve strankam čezmorskih.

Naši tehniki lahko pride vaš tovarne za test, če naše motno frita je primerna za vaše peči in najti najboljše rešitve za izboljšanje vaše keramične ploščice kakovosti z našimi keramični frita vrsto na začetku, lahko dobavljamo tudi tehnični službi ko naše frita bo vaš vrstici za množično proizvodnjo.

Povpraševanje