Nizke Temperature Vetrosa

Nizke Temperature Vetrosa
Podrobnosti izdelka

Vetrosa JM -305

Očesa v prahu: 50-100 mesh ali 90-325 očesa je tako na voljo

Izvirnik: zibo keramični industriji coni, Kitajska

Min Qty:2000KGS

Paket: 25 KG/vreča z notranje pregleden vrečko za zagotavljanje kakovosti.

Predajo in shranjevanje: hraniti pri hladnem in prezračenem mesto, naj vetrosa v dobrem stanju.

Glazuro frita prahu, super pregledni, niso strupene, za jedilni pribor COE 160-260, streljanje temperature 850-950 stopinj.

Svinca.

 

vetrosa tile.jpg

Za izdelavo pasu line, mejne črte, motiv freso, Listello, bi lahko odpustil okras ploščice, keramične umetniška dela, v dvojno in tretje streljanje, skupaj z tekočino zlato in prilepite.

Visoko pregleden in dobro pregleden učinek.

Kot keramične glazure frita vetrosa proizvajalec v Kitajskem keramične industrije, imamo prednost dobro in stabilno kakovostjo in primerno ceno, strokovno znanje, ki vam pomaga izboljšati kakovost in razširiti trg. mi bo zelo cenim, če lahko naredimo nekaj sodelovanje z majhen poskus, da na začetku.


Kot eden od največjih vetrosa proizvajalci in izvozniki v mestu zibo, naši izdelki izvažajo veliko držav, kot so Pakistan, Indoneziji, Vietnamu, Bližnji vzhod.

Dobrodošli, da nas obiščete!

 Jinming glazuro je eden vodilnih proizvajalcev 2017 nove keramične frita in dobavitelji na Kitajskem, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene nizke temperature vetrosa in dobrodošli tudi za preverite na cena, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.
Povpraševanje